in

Nog geen plannen? Boek nu tickets voor een pretpark dat vol staat met jongeheren

Ben jij dol op reizen en het bezoeken van pretparken? Trommel dan snel je besties op voor een tripje naar Azië en vergeet niet een bezoek te brengen aan dit speciale pretpark.

Geloof ons, dit wordt hét hoogtepunt van jullie reis. We hebben het over Haesindang Park: een pretpark vol met…jongheren!

Jongeheren pretpark
Welkom in Haesindang Park, oftewel het Jongeheren Park. Ja, je leest het goed: er is een pretpark dat compleet in het teken staat van het mannelijke geslacht.

Lees ook
Man gaat viraal nadat hij heel de familie met ventilator laat ruiken hoe rot hij van binnen is

Het park staat in Sinnan, Zuid-Korea (where else?) en is de perfecte climax om een trip naar Azië mee af te sluiten. Het park staat namelijk helemaal vol met jongeheren.

Dik, dun, lang, kort: alles komt voorbij. Eens iets anders dan de enorme vogel bij de Vogelrok in de Efteling.

😉 Het park is daarom ook dé perfecte plek om te bezoeken samen met je besties. Zeker weten dat het een hoogtepunt wordt…

Geschiedenis
Hoewel het park hilarisch klinkt en bomvol staat met gigantische jongeheren (meters hoge piemels!), is het verhaal achter het park nogal triest.

Lees ook
Zwaan die haar eieren beschermde doodgeknuppeld in Uitgeest: ’Het is triest’

Het park ontstond namelijk toen een jonge vrouw verdronk in de buurt van het park. Volgens de legende was de vrouw maagd en daarom zou zij de reden zijn dat alles vissen plots verdwenen.

Gelukkig besloot een visser zich op te offeren en in zijn bootje te m*sturberen. Zijn zaad loosde hij in de zee en je snapt, de vissen kwamen direct terug. Eind goed, al goed.

Meer jongeheren? Er bestaat een memory met jongeheren en het is het enige spel dat je met jouw vriendinnen wilt spelen. Bekijk het spel hier.

Foto zonder bovenstukje van Juultje Tieleman zorgt voor like-record

Deze beste vriendinnen laten elkaar klaarkomen in de Albert Heijn met een vibrerend eitje