in

Eindhovenaar wilde ‘natuurlijk’ seks met dochtertje 8 maar wel ‘zonder haar pijn te doen’

Nee, een Eindhovense vader was niet verliefd op zijn dochtertje toen zij op de basisschool zat. Hij ‘wilde haar gewoon misbruiken’, gaf hij toe in de Bossche rechtbank .

Waar zijn ‘wens’ vandaan kwam wist hij niet, het gebeurde opeens en hij kon niet meer stoppen. Het Openbaar Ministerie eiste 42 maanden cel voor jarenlange incest.

De verdachte , een magere man (50), lijkt de rechters ter wille te willen zijn, maandagmiddag tijdens behandeling van zijn zaak en probeert te antwoorden. Maar veel kan hij zich niet herinneren. Wel put hij zich uit in spijt. ,,Ik heb veel gehuild.”

Hij weet bijvoorbeeld niet wanneer het begon, hij meent toen zijn dochtertje in groep 7 of 8 zat. Maar volgens haar was het zeker twee jaar eerder. De politie gaat uit vanaf 8 tot 13 jaar.

Lees ook
Moeder (44) overlijdt omdat dokter kanker verzwijgt

Het ontwikkelde zich snel, gaf hij toe. Het begon met aaien. En ‘natuurlijk’ wilde hij toen ook seks met haar hebben. Daar deed hij, binnen luttele weken, alle mogelijke moeite toe, de vaseline stond verder ook altijd binnen handbereik.

Desondanks ‘lukte’ het niet. Maar er waren genoeg andere handelingen. Als hij dacht dat het pijn deed hield hij ‘natuurlijk’ op, want ‘dat wil geen enkele ouder’.

Jarenlang
Het heeft jarenlang geduurd. Hij weet niet hoe vaak het gebeurde, maar dochter zelf zegt zeker eenmaal per maand. En het was wel degelijk echte seks. Toen ze naar de middelbare school ging, hield het op.

Toen hij de rechters zei dat ze ‘toen niet meer wilde’, vroeg een van hen wanneer ze dan wél wilde. Het initiatief kwam nooit van haar. Maar als hij was begonnen, pakte ze soms zijn hand en stuurde die naar beneden, zei hij.

Waarom? Waarom doet een vader dit? Dat weet hij niet. Hij ‘projecteerde lustgevoelens die hij op straat kreeg op haar. Dat vinden de rechters te makkelijk. Waarom ‘projecteerde’ hij het niet op zijn vrouw? En: tussen ‘projecteren’ en misbruik zit een wereld van verschil.

Lees ook
Patty Brard reageert met flinke sneer op overlijden ex-partner Eric Peute

Het meisje is ondertussen uit huis, hij woont bij zijn vrouw in de garage. Hij heeft geen pedofiele afwijking, volgens deskundigen ging het hem alleen om zijn eigen dochter.

Genoeg details als bewijs
De officier van justitie zat, zoals bij vrijwel elke zedenzaak, met het probleem dat alles onder vier ogen gebeurde en er geen tastbaar bewijs is. Het meisje wist echter zoveel details dat ze de verklaring voor waar aanneemt. Dat vader zelf deels toegeeft zegt ook genoeg. Maar dat het slachtoffertje zelf zou willen kon er bij haar echt niet in.

Zelf vroeg de man ‘een straf lang genoeg zodat zij mij kan vergeven’ maar dat zit er volgens de advocaat van het meisje niet in. ,,Het kan fysiek stoppen, maar nooit in haar hoofd.”

De officier houdt haar eis op 42 maanden waarvan zes voorwaardelijk met een proeftijd en contactverbod voor drie jaar.

Davina Michelle gaat volledig de kleren uit en het internet gaat los

Heel slecht nieuws voor iedereen die ingeënt is met AstraZeneca