in

Drugsdealers verloten kerstpakketten met coke, hasj, alcohol en tabak onder klanten

Kerst staat weer voor de deur en dat betekent voor velen van ons weer een ongevraagde kartonnen doos met volkoren pasta, bakkies pesto, soepstengels, een flessie vreselijke wijn, zeevruchten pralines en een notenkraker op de keukentafel. Bedankt baas. Kunnen we wat mee.

Drugsdealers
Toch blijkt dat er ook spannendere kerstpakketten worden vergeven tijdens de feestdagen. In de Spaanse stad Murcia, bijvoorbeeld. Daar werden vorig jaar iets voor kerst tijdens een huiszoeking niet alleen verschillende soorten drugs aangetroffen, maar ook inschrijfformulieren voor een kerstloterij.

Lees ook
Hond krijgt vreemde uitslag op ogen en oren – dierenartsen haasten zich om leven te redden

Het plan van de dealers was om geschenkmanden te verloten onder hun klandizie. De inhoud van de kerstpakketten: coke, hasj, alcohol en een dikke ham van acht kilo. Kortom, prima ingrediënten om het een avond met de schoonfamilie uit te houden.

Lees ook
Man met penisneus krijgt eindelijk een nieuwe neus

Opgepakt
Helaas voor alle deelnemers werden de pakketten nooit verloot; bij de inval pakte de politie twee mannen op – hoogstwaarschijnlijk de organisatoren van de feestelijke loterij. Daarnaast werd er een kweekinstallatie ontmanteld en 165 wietplanten, zes kilo wiet en nog wat cocaïne en hasj in beslag genomen. De klanten moesten het dus helaas doen met sloffe soepstengels en volkoren macaroni.

14-jarige Marokkaanse voetbalfan komt om het leven in Montpellier nadat auto met Franse vlag over hem heen rijdt

Tamara heeft een vrouwelijk geslachtsdeel met ballen