in

Dronken vrouw steelt frikandel, crasht in weiland en praat met koeien

Een 33-jarige vrouw uit Almelo is dit weekend in Ommen opgepakt, nadat ze onder invloed met een auto een weiland in reed, terwijl ze niet eens een rijbewijs had. Vermoedelijk had ze de wagen ook nog gestolen.

De vrouw crashte met de auto in een weiland in Ommen nadat ze – volgens omstanders met hoge snelheid – van de weg raakte.

Lees ook
Kind ligt dood in vuilniszak op balkon, politie doet onderzoek

Daarbij reed ze een lantaarnpaal en een tv-verdeelkastje omver, kruiste een fietspad, schampte een boom en belandde via een heg uiteindelijk tussen de koeien.

Ze raakte uiteindelijk aan de praat met de koeien die een kijkje kwamen nemen. Eerder zou ze nog een frikandel hebben gestolen van een voetganger,

De vrouw bleef zelf ongedeerd en is door de politie aangehouden en geboeid. Ze was onder invloed van alcohol en verzette zich dusdanig dat ze nog een spuugmasker op kreeg. Op het politiebureau weigerde ze vervolgens elke medewerking.

Lees ook
Debby: Ouders die hun kinderen kietelen vertonen grensoverschrijdend gedrag

Een man die zich bij de politie meldde, verklaarde de eigenaar te zijn van de auto. Hij stelde dat de vrouw de auto had gestolen.

Politiewoordvoerder Frank Brouwer: ,,Wij kunnen alleen bevestigen dat de vrouw niet in bezit was van een geldig rijbewijs en dat we haar ook verdenken van diefstal van de auto.”

Belastingdienst pesten: Man betaalt Enorm geldbedrag met kleingeld

Man gaat 6 jaar niet naar zijn werk, niemand merkt het