in

Dronken bestuurder steelt politiewagen: hij scheldt agenten uit door megafoon

In het zuiden van Frankrijk heeft een dronken bestuurder het wel erg bont gemaakt. Nadat hij door agenten was tegengehouden, ging hij aan de haal met hun politiewagen. Hij zette de zwaailichten op en riep hen beledigingen toe doorheen de megafoon.

De bestuurder werd zaterdagavond aan de kant gezet in Tarbes (Hautes-Pyrénées). Hij was zodanig dronken dat de agenten hem meteen achter zijn stuur uithaalden.

Lees ook
Joyce skipt tandarts jarenlang en heeft nu maden in plaats van tanden

Ze zetten hem achterin hun eigen wagen, maar deden hem geen handboeien aan. Daar maakte de dronken man dankbaar gebruik van.

Hij kroop naar voor, nam plaats achter het stuur en reed weg. In zijn dronken overmoed kon hij niet aan de weerleiding weerstaan om ook nog de zwaailichten op te zetten, én door de megafoon de agenten uit te schelden.

Lees ook
Vader breekt botten van baby: "Ze verdiende het"

Gelukkig slaagde de dronken man er snel in de wagen aan de kant te zetten, zonder dat er gewonden vielen. Hij tikte tijdens zijn vlucht wel een andere auto aan.

Hij werd opgepakt en verscheen, nadat hij in de cel was ontnuchterd, voor het parket. Hij moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Nederlands bedrijf heeft bureaus waar je dutjes in kunt doen

Niet-rokers krijgen 6 extra dagen vakantie van werkgever omdat zij geen rookpauzes hebben