in

Droevig bericht voor de familie van Rob de Nijs: Onverwacht heengegaan.

De verjaardag van Jet (55), de vrouw van Rob de Nijs (80), heeft een zwart randje. Jet laat weten dat haar moeder gisteren op haar verjaardag is overleden. “We zijn er erg door van slag”, laat ze weten aan ‘De Telegraaf’.

Trees is 93 jaar oud geworden. Jet noemt het bizar dat haar moeder op haar verjaardag is komen te overlijden. “Dat je het leven schenkt aan mij en op de dag af 55 jaar later overlijdt. We zijn er erg door van slag, natuurlijk ook door de situatie met Rob het afgelopen jaar”, vertelt ze.

Lees ook
‘Mijn vriend bleek homo te zijn en bedroog me met mijn broer’

Het was niet makkelijk voor Jet om zowel voor Rob als haar ouders te zorgen. “Ik moest mijn aandacht over hen verdelen. Maar ik ben voor haar en voor mijn hoogbejaarde vader blij dat ik er toch heel veel voor haar kon zijn. In de laatste fase van haar leven hebben we zo naar het einde kunnen toeleven.”

Lees ook
Foto: Nicol Kremers opgepakt door de politie met haar broek op de enkels!

Jet snapt dat mensen zich er niet van bewust zijn dat Rob op zijn leeftijd nog schoonouders had. “Dat komt door ons leeftijdsverschil en natuurlijk ook doordat zij allebei zo’n gezegende leeftijd hebben mogen bereiken. Maar hoe oud ze ook was, het is je moeder en dat verlies voelt verschrikkelijk.”

Op Instagram staat Jet ook stil bij het overlijden van haar moeder.

Vrachtwagenchauffeur André (38): ‘Moeder doodgestoken kind reed bewust op me in’

McDonald’s-medewerker spuugt op eten