in

Drama: Groot verdriet voor Henny Huisman

Henny Huisman, een bekende tv-persoonlijkheid, heeft triest nieuws gedeeld op Instagram: zijn moeder Bep Huisman is op 95-jarige leeftijd overleden. In een liefdevol bericht nam hij afscheid: “Laatste groet aan mijn moeder Bep. Rust zacht mama❤️”. Dit verlies raakt Henny en zijn familie diep, iets wat veel mensen kunnen voelen door de verhalen die Henny over zijn moeder deelde.

Bep Huisman heeft een vol leven geleid en door Henny’s verhalen kregen velen het gevoel dat zij haar een beetje kenden. Het nieuws van haar overlijden brengt veel steunbetuigingen op gang, waarbij mensen hun medeleven tonen en Henny en zijn familie sterkte wensen.

Lees ook
Misvormde hond wordt genegeerd omdat potentiële adoptanten hem ‘te lelijk’ vinden

Op de dag dat Bep overleed, stond Henny voor een moeilijke taak. Hij moest optreden op Paaspop in Schijndel, slechts een kort moment nadat hij het nieuws over zijn moeder had ontvangen. Ondanks zijn verdriet en de tranen die hij moest bedwingen, ging hij door met de optredens. Dit getuigt van zijn professionaliteit en de sterke overtuiging dat de show door moet gaan, zelfs tijdens persoonlijke tegenslagen.

Lees ook
Man poept in parkeerkelder en smeert het uit op ramen van auto's

De steun die online tot uiting komt, laat zien hoe gemeenschappen samen kunnen komen om troost te bieden in tijden van verlies. Bep Huisman zal erg gemist worden, niet alleen door haar directe familie maar ook door de mensen die zich verbonden voelden door Henny’s verhalen. In deze moeilijke tijd wensen we Henny en zijn familie veel kracht en sterkte toe.

Denk je erover om oorgaatjes te schieten voor je baby? Lees dit dan eerst even!

Meisje (4) neergestoken in supermarkt door man