in

Door de scheet van je partner blijf je gezond – Altijd diep inademen!

De een schaamt zich nergens voor, voor de ander is het een ramp. We hebben het natuurlijk over winden laten waar je partner bij is.

Maar goed nieuws voor iedereen die zijn partner zo nu en dan verrast met de onaangename geur: de lucht zou gezond voor ons zijn.

Diep inademen
Dat windjes een een onaangename geur hebben valt nou eenmaal niet te ontkennen. In het beste geval laat je een scheet die niet ruikt, maar reken op een geïrriteerde blik als je lachend en vol trots je partner aankijkt.

Lees ook  Vrouw vergeet haar tampon en moet beide benen laten amputeren

Toch geeft nieuw wetenschappelijk bewijs ons eigenlijk gelijk: onderzoekers aan de Universiteit van Exeter hebben ontdekt dat het juist gezond is om de winden van een ander in te ademen.

Een van de onderzoekers, Dr. Mark Wood, vertelt: “Hoewel waterstofsulfide bekendstaat als het stinkende gas in rotte eieren – en natuurlijk in winden – wordt het van nature in ons lichaam geproduceerd en is het een wondermiddel voor je gezondheid.

Lees ook  BIZAR! Naakte kerel doet grote behoefte op de tuinmeubels van zijn buurman

Het zou in de toekomst weleens kunnen worden aangeraden als hulpmiddel in de strijd tegen verschillende ziekten.”

Kop onder de dekens
Het regelmatig inademen van scheetjes zou het risico op ziekten als een hartaanval, beroerte en zelfs bepaalde vormen van kanker kunnen verlagen.

Goed nieuws dus, maar wij adviseren je om niet meteen het hoofd van je partner onder de dekens te duwen als jij weer eens een flink stinker hebt gelaten.

Wel gezond, maar niet minder vies…

Politie zoekt man die bij verschillende garages poept in auto’s

Lerares ontkent relatie met 15-jarige jongen: ’Ik ben te klein voor dat st*ndje’