in

Dit is hét ultieme Netflix en game bed om in thuis te blijven

We verstouwen tijdens het verplichte thuisblijven de nodige games en Netflix series. Maar dat wil je dit natuurlijk op de aller beste manier meemaken, want als je er helemaal in zit wil je natuurlijk niet afgeleid worden door je omgeving. Vanaf nu is dat verleden tijd. Dit HiCan bed is de natte droom van elke Netflix en game liefhebber.

Het bed heeft ten eerste een gruwelijk design. Daarnaast gaat het om alle gadget die dit bed bevat. Het begint met een 70-inch projectie tv.

Lees ook
Vrouw stopt aardappel in vagina om niet zwanger te worden: Na 2 weken begonnen wortels te groeien

Voor de beste ervaring kun je door middel van geautomatiseerde privacy-jaloezieën de ruimte volledig afsluiten.

Een alles-in-één bed
Je creëert hiermee een soort privé bios. Apple tv, Playstation en Xbox kunnen allemaal worden ingebouwd. En wil je af en toe een beetje verstellen? Geen probleem, het bed is automatisch verstelbaar met een druk op de knop.

Naast gamen en Netflixen is er natuurlijk nog iets wat belangrijk is aan een bed. Heerlijk rustig kunnen slapen. HiCan heeft hier natuurlijk ook een ultieme ervaring van gemaakt.

Lees ook
Mannen blijken echt last te kunnen hebben van aanstelleritis!

Ze laten jou door middel van data namelijk precies weten hoe je het beste kunt slapen. Ze meten onder andere je slaapritme, hartslag en ademhaling.

Het bed is ook voorzien van een goed audiosysteem voor jouw films en games, maar je kunt dit ook gebruiken voor rustgevende geluiden of meditatie. Waarom zou je dit bed überhaupt ooit nog verlaten?

Nu natuurlijk de belangrijkste vraag, is zo’n bed nou een beetje duur? Voor 30.000 euro ben jij eigenaar van dit droombed.

Je moet helaas wel even wachten want er is een flinke wachtlijst. Tot die tijd kun je dit bed wel testen voor de schappelijke prijs van 400 euro. Slaap lekker!

6 maanden oude baby krijgt Herpes door onschuldige kus

Met deze opblaasbare kroeg kom je de quarantaine wel door