in

Dierenbeulen amputeren 4 poten van puppy en laten hem achter in bos

Er is enorme ophef ontstaan in Turkije om een zwaar verminkte puppy in Sakarya. Dierenbeulen amputeerden 4 poten van de puppy en lieten hem voor dood achter in het bos.

De puppy werd zwaargewond gevonden door wandelaars. Zijn poten en staart waren letterlijk eraf gesneden. Hij werd naar de dierenarts gebracht.

Lees ook
Moeder laat baby verhongeren terwijl ze zes dagen gaat feesten

Na de eerste behandeling werd de zwaargewonde puppy overgebracht naar een dierenarts in Istanbul. Daar wisten de artsen hem echter niet te redden.

“Zijn kleine lichaampje kon niet tegen de operatie”, laten de artsen weten. De artsen deelden zijn foto op social media.

“We zijn erg verdrietig. We willen duidelijk maken dat we alles hebben gedaan wat we konden. Helaas kon zijn kleine lichaampje niet tegen de operatie. We hebben hem verloren.”

Lees ook
Deze bijzettafel heeft een ingebouwde frituur voor extreem luie mensen!

Op landelijke- en sociale media staat het vol met het nieuws over de puppy. De burgemeester van Sapanca heeft zich sterk uitgesproken tegen de verminking.

Inmiddels heeft het nieuws heel Turkije bereikt. Duizenden Turken nemen het op Facebook op voor de puppy.

Ze dreigen de daders te vermoorden om wraak te nemen. De daders zouden Syrische vluchtelingen zijn. Op Facebook gaat onder meer deze foto rond.

Ouders: Roodvonk is terug – 5 waarschuwingssignalen die je nooit moet negeren

Deze populaire drank vernietigt je schildklier. Drink jij het?