in

Deze zussen zijn de oudste sekswerkers in Amsterdam en ze hebben 335.000 mannen geplezierd

2021 is bijna afgelopen en we worden geconfronteerd met lijstjes allerhande. Top 1000’en, het beste van…, jaaroverzichten, enzovoort. En weet je wat? Wij doen ook nog even gezellig mee.

De komende weken serveren we jullie bijna elke dag een video of een verhaal die het afgelopen jaar hoge toppen scheerde op Clint, eentje waar iedereen wild van werd.

Meer dan 335.000 mannen geplezierd in hun carrière
Maak kennis met tweelingzussen Louise en Martine Fokken. Twee Hollandse dames ver in de 70 die al heel hun leven achter een raam staan als prostituees in Amsterdam.

Enkele jaren geleden werden de zussen uitgeroepen als oudste s*kswerkers ooit in de hoofdstad van Nederland.

Hun verhaal is best uniek te noemen en er werd zelfs reeds een korte documentaire gemaakt.

Er is ook een ontzettend populaire biografie over de zussen hun leven als hoer met de meeste straffe verhalen in die ze meemaakte in hun leven.

Lees ook
Studie: scheten inhouden erg slecht voor de gezondheid

De dames hebben samen meer dan 100 jaar ervaring als s*kswerker en zouden naar verluidt zeker 335.000 mannen hebben geplezierd. Meestal waren dit er steeds meerdere per dag.

Louise vertelde aan de Britse Guardian hoe ze in de s*ksindustrie gerold is: “Ik werd geslagen door mijn man toen ik een jonge twintiger was.

Hij zei dat ik geld moest verdienen, anders zou hij me verlaten. Ik had kinderen en was verliefd op hem dus ik had geen andere keuze.”

Samen trio’s doen
Wanneer Louise ontdekte dat haar tweelingzus financiële problemen had, besloot ze om te helpen. Het begon eerst als poetsvrouw in een bordeel, maar toen enkele mannen hen aanboden om te betalen voor s*ksuele pleziertjes werd er al snel een stap verder gedaan:

“We begonnen als zussen trio’s te doen en dat was best populair. Dat is hoe we ook eindelijk zijn beland in hetzelfde bordeel.”

De grote vraag die iedereen altijd stelt, is hoe de dames toch nog zoveel klanten hadden, ook op latere leeftijd?

De concurrentie bij de Amsterdamse wallen is immers gigantisch en veel heren verkiezen jongere vrouwen.

Lees ook
Moeder en zoon zijn verliefd, we doen het elke week..

Martine was bijvoorbeeld onder andere geliefd omdat ze zich specialiseerde in bondage voor oudere mannen:

“We kennen alle trucjes en we weten wat ze willen. We weten hoe we met onze klanten moeten praten en hoe ze laten lachen.”

Het duo zegt overigens zelf geen spijt te hebben in hun leven en ze kijken terug naar heel wat goede herinneringen in hun s*kscarrière:

“Dit is wat we kunnen en kennen. Als we dit niet hadden gedaan, wat hadden we dan anders moeten doe? Dit is ons leven.”

Mannen die hopen om Louise en Martine nog achter een raam te zien zitten, moeten we teleurstellen.

De vrouwen hebben er enkele jaren geleden de brui aangegeven wegens wat fysieke ongemakken. Toen zij stopte, was de seksindustrie in Amsterdam ook lang niet meer wat het is geweest:

“Vroeger kon de gehele familie van ons inkomen leven. Tegenwoordig komen de belastingen langs en moet je gigantisch veel geld afgeven.

Het is nu vooral beter voor pooiers en buitenlanders, maar niet voor de Hollandse meisjes. Sinds 2000 kwamen de aasgieren, georganiseerde criminaliteit.”

Politie verdenkt man van verkrachten honden

Vrouw heeft na wilde stapavond schildpad in vagijn