in

Deze vrouw is getrouwd met een treinstation – en ze heeft er zelfs seks mee

We moeten het toegeven: Antwerpen-Centraal is een fantastisch mooi station waar je uren naar kan kijken zonder het beu te worden. Maar geen haar op ons hoofd dat er al ooit aan dacht om er ook mee te trouwen. Carol Santa Fe daarentegen, is getrouwd met een treinstation en heeft er zelfs “mentaal seks mee”.

In 2015 trouwde Carol Santa Fe (45) met het station en hoewel het om begrijpelijke redenen niet om een officieel huwelijk ging, was het voor haar de gelukkigste dag van haar leven. De vrouw uit Californië is een zogenaamde ‘objectofiel’, iemand die zich seksueel aangetrokken voelt tot voorwerpen of gebouwen, en bekent dat ze zelfs seks heeft met het gebouw.

Lees ook
Man had 9 maanden seks met een dolfijn en zegt dat zij hem verleidde

Carol is naar eigen zeggen al verliefd op het station sinds ze amper negen was. “We zijn een koppel sinds 2011, maar ik was al langer verliefd op het treinstation. Op onze trouwdag stond ik naast haar en zei ik dat ik haar vrouw wilde worden. Het was de mooiste dag van mijn leven.”

Aanrakingen

De vrouw uit San Diego ziet haar stenen partner zo graag, dat ze er elke avond een busrit van drie kwartier voor over heeft om Daidra – zo noemt ze het station – een bezoekje te brengen.

“Er is een plek waar twee muren samenkomen en waar ik wat privacy heb. Daar ga ik elke dag naartoe om haar aan te raken. Dat doe ik door tegen haar aan te leunen – met mijn kleren aan.”

Lees ook
Dieven proberen brandstof te stelen uit bus maar zuigen per ongeluk toiletafval leeg

“Als ik haar aanraak, voelt het alsof het me echt vasthoudt en aanraakt. Fysieke seks hebben we niet, dat zou niet respectvol zijn. Met een mens zou ik dat ook niet in publiek doen, dus waarom wel met haar? Ik heb seks met Daidra in mijn hoofd. Het geluid van de startende treinmotoren windt me op. De eerste keer dat we de liefde ‘consumeerden’, kreeg ik bijna een orgasme en was ik bang dat het veiligheidspersoneel me zou betrappen.”

Carol heeft al wel eens een relatie met een man gehad, maar na anderhalf jaar kwam het toen tot een breuk. Ze voelt zich nu veel beter, omdat ze weet dat Daidra haar nooit zal verlaten.

Waarom papa Lore 8 en Lucas 6 heeft vermoord “Hij was toch hun beste vriend”

Moeder dumpt man en 9 kids voor ‘toyboy’ uit Gambia: “Hij is echt niet zo”