in

Deze robot kookt én doet de afwas voor je – Wie moet hem hebben?

Stel je voor: je hoeft nooit meer te koken én de afwas wordt elke dag voor je gedaan.

Dat kan je bijvoorbeeld realiseren door een hulpkracht in huis te halen, maar je kan ook investeren in een ongelofelijk dure robot die het werk voor je doet.

De toekomst van robots
Er komen steeds meer verschillende robots op de markt die voor allerlei doeleinden gebruikt kunnen worden.

Zo zijn de robotstofzuigers binnen no-time een ware hit geworden en zijn sommige robots al niet meer te onderscheiden van echte mensen.

Lees ook
Katie laat zien wat fillers met haar gezicht hebben gedaan: Niet schrikken!

Dat de toekomst van robots succesvol zal zijn, weten we nu al zeker. Maar daar moeten we alleen maar blij mee zijn, want de meeste robots zorgen ervoor dat ons leven een stuk comfortabeler wordt. Zo is een robot op de markt gekomen, die voor je kookt én de afwas doet.

Een robot die kookt en de afwas voor je doet
Deze robot is écht helemaal zelfvoorzienend. Je hoeft alleen maar in te stellen wat je vanavond wil eten en de rest doet de machine.

Hij begint heel eenvoudig: de robot zet één of meerdere pannen op het vuur en zet het fornuis aan. Vervolgens haalt hij de ingrediënten uit de kast en doet hij van alle ingrediënten precies de hoeveelheid in de pan die bij het recept horen.

Lees ook
Rottweiler aan blokken vastgebonden en in kanaal gedumpt: “Dader moet zwaar gestraft worden”

En is één van de producten bijna op? Dan waarschuwt de robot je, dat je weer boodschappen moet gaan doen. Want helaas: dat kan deze robot nog niet.

Vervolgens mengt hij alle producten bij elkaar en giet hij zelfs af waar nodig. Hij brengt de maaltijd op smaak met kruiden en voilà:

je gerecht is klaar om te eten. Wanneer je klaar bent met eten zet je alles weer in de keuken en de robot doet de afwas.

Overigens kan je er ook voor kiezen om zelf af te wassen, dat scheelt ook weer in de prijs van de robot.

Het is in ieder geval een enorme investering om zo’n machine in huis te halen: voor een leip bedrag van 275.000 euro kan je eigenaar worden van een kook- en afwasrobot.

Deze mini vrachtwagen is hét speeltje voor de jongste truckers

Man moet ter compensatie 164.000 euro aan ex-vrouw betalen voor 27 jaar huishoudelijk werk