in

Dennis Schouten kiest ervoor om uit het leven te stappen: ‘Heb er alles aan gedaan

Dennis Schouten deelt zware boodschap in Roddelpraat. In een recente aflevering van het YouTube-programma Roddelpraat heeft Dennis Schouten een zeer ernstige mededeling gedaan.

De 28-jarige Tukker heeft openhartig gesproken over zijn jarenlange worsteling met het leven en heeft aangegeven dat hij niet langer verder wil. “Ik wil deze rit niet meer uitzitten.”
Dennis Schouten

“Ik heb alles geprobeerd”
De voormalige verslaggever van PowNed brengt een biografie uit met de titel ‘Beschadigd Op Weg Naar De Dood’.

Lees ook
Dode baby gevonden, drie mensen gearresteerd

Hierin vertelt hij openhartig over zijn levenservaringen en hoe hij ernaar verlangt om tot een einde te komen.

Op Instagram deelt Schouten: “Op papier heb ik een goed leven, maar in werkelijkheid ben ik zelden gelukkig. Gevoelens van leegte, eenzaamheid en onrust overheersen.”

Hij vervolgt: “Deze negatieve gevoelens, die veel energie kosten, zijn de afgelopen jaren verergerd.” Ondanks zijn inspanningen om het tij te keren, concludeert Dennis dat het niet heeft geholpen.

Denk je aan zelfdoding? Praat erover. Bel 0800-0113 of chat via 113.nl.

Einde in zicht
De presentator van Roddelpraat heeft zich bij het idee neergelegd. “Ik wil deze rit niet meer uitzitten.” Hij uit zijn schaamte tegenover mensen die graag willen leven, ondanks ernstige ziekten of beperkingen die deze keuze niet toestaan.

Lees ook
Vrouw en kind overleden bij gezinsdrama in Leuven, baby zwaargewond

“Maar ik voel me niet verplicht om te blijven leven.” Dennis voelt zich echter verantwoordelijk om anderen niet zomaar achter te laten.

Hij geeft aan nog ‘enkele jaren’ te willen doorgaan om alles en iedereen die hem dierbaar is goed achter te laten. “Daarna neem ik de regie over mijn leven.”

Op Instagram sluit hij zijn bericht af met: “Laten we het tot die tijd niet te zwaar maken: Ik wil er het beste van maken en behoud graag de humor, zelfspot en mijn kritische mening.”
Dennis Schouten

“Ik zoek geen medelijden of hulp. Gezelligheid, liefde of een borrel daarentegen wel.” Zijn biografie, geschreven door Andries Jelle de Jong, is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Man geeft dochter ruim 20 jaar lang slaapmedicatie om haar te verkrachten

Man (43) verdacht van jarenlang misbruik en filmen eigen dochtertje (6)