in

Dennis (45) kwam om bij ongeval met praalwagen: ‘Tragisch en niet te bevatten’

De feestelijke sfeer van het carnavalsseizoen in Venlo wordt overschaduwd door een tragisch ongeval dat het leven heeft gekost aan Dennis Holtman (45), een fervent carnavalsvierder en actief lid van carnavalsvereniging D’n Oeles uit Tegelen.

Het noodlottige incident vond plaats afgelopen zaterdag, toen Holtman bezig was met het terugzetten van een opgeknapte praalwagen in de optochthal. Helaas raakte hij bekneld tijdens deze handeling, wat resulteerde in zijn overlijden. De carnavalswereld in Venlo rouwt om het verlies van een geliefd lid, en de vereniging beschrijft het incident als een “zwarte bladzijde.”

Lees ook
Dierenarts moet met buks beschoten kat in Soest laten inslapen

Dennis Holtman stond bekend als een gepassioneerde ‘vastelaovesvierder in hart en nieren’. Hij vervulde verschillende rollen binnen de vereniging, waaronder lid van de Raad van Elf, voorzitter van de technische commissie en in 2023 werd hij secretaris van het bestuur. Zijn inzet was merkbaar in allerlei facetten van het carnavalsgebeuren, van het organiseren van evenementen tot het bouwen van optochtwagens en het versieren van zalen.

Lees ook
Vrouw wordt twee keer zwanger in drie weken tijd

De technische commissie van D’n Oeles prijst Holtman voor zijn betrokkenheid bij het project om drie optochtwagens op te knappen. “Hij trok de kar bij dit project,” verklaarde de vereniging op Facebook, waarmee ze benadrukten dat Holtman onvermoeibaar was in zijn toewijding aan het carnavalsgebeuren.

Man (43) verdacht van jarenlang misbruik en filmen eigen dochtertje (6)

Automobilist gooit konijntje uit rijdende auto