in

De grootste liefde van je leven komt na de grootste fout van je leven

Een relatie die op zijn einde loopt voelt als een beetje als een wedstrijd die je hebt verloren, een nederlaag. We hebben ontzettend veel geïnvesteerd, misschien wel te veel en dan eindigen we met niets, teleurgesteld en gedesoriënteerd. Je begint aan jezelf te twijfelen, stelt duizenden vragen aan jezelf, zonder dat je het antwoord weet of kunt vinden. Als je op dit moment een periode doormaakt met een gebroken hart, lees dan snel verder, want deze woorden zijn voor jou.

Geloof het of niet, alles gebeurt met een reden, dus ook het lijden welke je nu ervaart zal uiteindelijk (op een dag) nuttig voor je geweest zijn. Wellicht denk je er nu aan terug toen je verliefd op hem werd. Je dacht dat je een partner voor het leven had gevonden. Samen maakte je plannen voor de toekomst…

Lees ook
Baby geboren met enorm opgezwollen hoofd – 2 jaar later kunnen zelfs de dokters zijn herstel niet geloven

Voor diegene heb je het meest intieme en diepzinnige deel van jezelf blootgelegd, jij hebt aan diegene de sleutel van je ziel toevertrouwd en al je geheimen en dromen onthuld. Je hebt tijd en energie geïnvesteerd, waardoor je andere (belangrijke) zaken hebt laten verwaarlozen, in de hoop dat je deze liefde ooit zou terugkrijgen. Eigenlijk merkte je al vanaf het begin dat jij degene was die het meest aan deze relatie besteedde, maar ondanks dat je hoop bleef houden, omdat je dacht dat jouw warmte hem zou helpen smelten en zijn gevoelens zou laten gaan.

Realiteit
En daar sta je dan, ineens met beide benen op de grond gezet. Helaas bleek de realiteit heel anders te zijn. Die prins of prinses op het witte paard waar je zolang op aan het wachten was bleef uit. Nooit heb je genoeg ruimte genomen of gekregen om dat te beseffen, maar je was immers verliefd en nu realiseer je het te laat. Gevuld met eenzaamheid, in de steek gelaten en verloren. Het is misschien nu nog moeilijk om aan te nemen, maar maak je geen zorgen, dit is niet het einde, dit is het einde van het begin.

Lees ook
Vrouw heeft zich al twee jaar niet geschoren: Velen vinden me een droomvrouw (foto)

Toekomst
Ook al voelt het nu alsof je je op een koude en donkere plek bevindt. Aan het einde van de tunnel schijnt altijd licht. Een warm en geruststellend vuur wacht op je aan het einde van de tunnel. Misschien moeilijk te geloven, maar de grootste liefde van je leven komt na wat je denkt de grootste fout is. Binnenkort zul je iemand vinden die je zal waarderen zoals je verdient en je zult begrijpen waarom het met niemand anders werkte, alleen omdat je voor diegene voorbestemd was. Juist nu is het belangrijk om de moed niet op te geven. Alles gebeurt met een reden…..

Sarah van Soelen gaat werken als escortdame in Dubai

Man zwaargewond na s*ks met paard in Heiloo