in

Dan (26) wordt ‘walgelijk’ genoemd na date met ‘klein meisje’

Er zijn miljarden mensen op deze aarde, maar geen twee mensen zijn hetzelfde. We worden allemaal geboren onder verschillende omstandigheden, met andere persoonlijkheden en uiterlijkheden, wat betekent dat we allemaal volkomen uniek zijn.

En als het gaat om opvallen in de massa, weet Shauna Rae precies hoe dat is. Toen ze slechts zes maanden oud was, werd bij haar hersenkanker vastgesteld en moest ze moeilijke en zware behandelingen ondergaan.

Hoewel de zware behandelingen Shauna hielpen, veranderde het haar leven voor altijd. De behandelingen stopten haar groei en vandaag kan niemand hun oren geloven als Shauna hen vertelt dat ze de leeftijd van 23 is gepasseerd.

En haar unieke uiterlijk heeft vreemden online getriggerd toen ze haar met haar vriend zagen.

Liefde is blind en liefde kent geen leeftijd. Dit zijn twee zinnen die velen van ons waarschijnlijk een of meerdere keren in ons leven hebben gehoord.

Velen van ons zijn het er waarschijnlijk mee eens dat het echt zo is – met op wie je verliefd wordt, heeft niemand anders te maken dan jij en je geliefde.

Maar er zijn ook romances die de aandacht trekken omdat ze op meer dan één manier voor opschudding zorgen.

Lees ook
Gruwelijke vondst: Kitten vermoedelijk opgeblazen met vuurwerk, onderlichaam mist

Shauna Rae haalt al jaren de krantenkoppen met haar unieke look.

Haar ongelooflijke verhaal begint vanaf haar kindertijd, toen ze als baby al iets buitengewoon pijnlijks moest meemaken.

Toen ze zes maanden oud was, ontdekten de doktoren dat ze hersenkanker had.

De zeldzame vorm van hersenkanker dwong haar tot zware behandelingen, waaronder chemotherapie.

En het waren deze behandelingen die Shauna’s leven voorgoed zouden veranderen.

De behandeling tastte haar hypofyse aan, waardoor Shauna’s groei werd belemmerd.

“Ik voel me bijna schuldig dat ze dit de rest van haar leven zal moeten meemaken, dus het enige wat ik kan doen is haar beschermen,” heeft haar moeder Patty eerder verteld.

Sindsdien is Shauna niet op dezelfde manier gegroeid als haar leeftijdsgenoten.

Terwijl haar klasgenoten op school groter zijn geworden, is Shauna niet zo snel gegroeid.

Op 23-jarige leeftijd is Shauna 117 centimeter lang.Velen die Shauna ontmoeten, vinden het moeilijk om haar te geloven als ze zegt dat ze 23 is geworden.

In de ogen van vreemden ziet ze eruit als een klein meisje, en dit maakt het voor haar moeilijk om te leven zoals elke andere jonge vrouw.

Als ze bars bezoekt of op dates gaat, kijken veel mensen haar sceptisch aan.

En vooral het vinden van liefde is moeilijk voor haar geweest.

Wanneer Shauna haar eigen realityserie heeft over haar leven “I am Shauna Rae”, waarin ze openlijk vertelde hoe moeilijk het is om met iemand te daten.

Lees ook
Vrouw belt 112 met klacht over pizza: 'Ze was bloedserieus'

“Ik trek klootzakken, nog meer klootzakken en idioten aan. Het is eng als ik probeer uit te gaan en te daten, maar je moet risico’s nemen om geluk te vinden,” vertelde Shauna me destijds.

Maar nu lijkt het erop dat Shauna de juiste snaar heeft geraakt.

De 23-jarige heeft de liefde gevonden in de 26-jarige Dan.

Op sociale media delen ze hun capriolen waar ze trots hun liefde tonen.

Vriendje wordt “walgelijk” genoemd
Maar het geluk van het paar is niet alleen met gejuich en vreugde ontvangen, meldt People.

Vriend Dan wordt “walgelijk” en “ziek” genoemd omdat hij uitgaat met Shauna, die eruitziet als een kind.

“Ik wist dat ik wat haat zou moeten doorstaan ​​toen ik in de serie zat. Maar het is heel belangrijk om te onthouden dat Shauna een fantastische 23-jarige vrouw met een handicap is,” zegt Dan Swygart in de documentaire “I am Shauna Rae” en vervolgt:

“Zeggen dat Shauna geen echte relatie met iemand anders kan hebben alleen omdat ze een beetje klein is, is zowel onmenselijk als walgelijk. Ze is een mens en verdient het om een ​​relatie te hebben met wie ze maar wil. Ik denk dat sommige mensen niet volwassen genoeg zijn om te beseffen dat je op een diep niveau contact met elkaar kunt maken op basis van persoonlijkheid in plaats van alleen uiterlijk.”

Dode baby gevonden in bosjes bij park

Xena (25) uit Amsterdam al ruim een week vermist