in

Dame met hoge nood laat enorme bolus achter bij de kassa van AH

Vrouwen doen nooit een grote boodschap toch? De meeste mannen willen dat het liefste geloven. Toch zijn vrouwen ook maar gewoon mensen en moeten ze ook gewoon geregeld even hun ding doen.

Als ze dat dan gewoon even privé op het toilet doen, dan is daar natuurlijk niets mis mee. Helaas hebben niet alle vrouwen dat helemaal begrepen.

Vrouw met hoge nood
Wat als je hoge nood hebt, maar geen toilet om snel heen te kunnen gaan? Als je dan ook nog eens bij de kassa staat, dan heb je natuurlijk een probleem. Toch is er een vrouw die dit probleem direct oplost, tot gruwelijkheid van andere. De vrouw dacht namelijk dat ze nog in haar peuterjaren zat, waarbij ze een luier om had.

Lees ook
Dochter slaapt vijf jaar lang naast dode moeder

Bij de kassa besluit ze om gewoon even haar grote boodschap te laten gaan. Dan zit het natuurlijk direct in de weg, waardoor ze besluit om het op de grond te laten vallen, waarna ze het zorgvuldig onder de kassa schopt. Beetje heel erg smerig dus.

Lees ook
Er is nu kaas die gemaakt is van bacteriën uit de menselijke neus, navel en oksel

Geen schaamte
Nou weten we allemaal dat honden niet welkom zijn in de supermarkt voor de hygiëne, maar dit slaat ook direct alles.

Ondanks dat de vrouw dacht dat ze discreet bezig was, is alles met de camera vastgelegd. Als je denkt dat dit niet vaker gebeurt, dan moet je deze smeerpijp maar eens bekijken.

De vrouw kent duidelijk geen schaamte. Wil je ook zien hoe je snel een drol kan wegwerken in de supermarkt? Bekijk de video dan hier:

Drachtige koe dood na voorbijrazen wielrenner: boerin Antoinette waarschuwt

Maak de borst maar nat: Zomer 2024 mogelijk warmste van de eeuw