in

Caroline krijgt celstraf voor te luide seks: ‘Zo hoort het, wij gaan gewoon door’

De politie moest al meer dan dertig keer op verzoek van klagende buren langskomen bij Caroline Cartwright. De vrouw schreeuwt het uit als ze seks heeft met haar echtgenoot Steve. Wegens aanhoudend ‘antisociaal gedrag’ zat ze een celstraf van twaalf weken uit. Nu ze weer op vrije voeten is, is ze niet van plan om minder geluid te gaan maken. ,,Je hoort veel geluid te maken”, zegt ze.

De 53-jarige vrouw uit het Engelse Sunderland kreeg eerder al een boete. Ook verbood de rechter haar de komende vier jaar te schreeuwen tijdens haar vrijpartijen. Dat verbod lapte ze vijf keer aan haar laars, waarna ze twaalf weken in de cel vloog.

Lees ook
Kat in kist met stenen in water Pernis gegooid, dier verdronken

38 jaar getrouwd
Caroline en Steve zijn al 38 jaar getrouwd. Dat betekent niet dat de passie tussen de twee geluwd is. ,,Als je het mij vraagt, moet je kreunen als je seks hebt. Doe toch gewoon en laat ons met rust”,vraagt ze haar buren. ,,Denk je werkelijk dat ik tijdens de seks ga denken ‘Oh, ik maak te veel lawaai, ik kan maar beter stil zijn?”

In gevangenis met seriemoordenares
,,Vroeger had ik geen hoge dunk van mensen die in de gevangenis belanden. Maar als je dan ziet waarvoor je in de cel kan vliegen, besef je dat iedereen in de gevangenis terecht kan worden. Stel je voor, ik zat in dezelfde gevangenis als Rose West (de vrouw die samen met haar man twaalf jonge vrouwen mishandelde en vermoordde, red.), enkel omdat ik luidruchtige seks heb. Terwijl de agenten mij arresteren, kan er ergens een échte misdaad gepleegd worden.”

Lees ook
Vader vermoordt 17-jarige dochter omdat ze verliefd was op moslim

Boven geluid van televisies uit
De werkloze Caroline heeft wel pogingen gedaan om de haar opgelegde voorwaarden na te komen: ze verlegde haar sekssessies naar de ochtend. Maar omwonenden bleven klagen dat het geschreeuw van de vrouw het geluid van hun televisies overstemde. Vervolgens verving het vurige koppel het ijzeren hoofdeinde van hun bed door een houten. Dat dempte het gebonk tegen de muur, maar niet haar gekrijs. Caroline is haar buren zat en gaat nog harder kreunen als ze niet stoppen met klagen. Ook als ze weer 12 weken moet vast zitten.

Hoofdluizen vieren feestje op hoofd van vrouw

David (7) overleden aan ‘hersenetende amoebe’ na zwemmen in meer