in

Carice van Houten met spoed afgevoerd: ‘Ingestort’

Carice van Houten lijkt de grenzen van haar emotionele weerbaarheid te hebben bereikt. Met een hart dat zwaar aanvoelt als lood en tranen die onophoudelijk stromen, dompelt ze zich onder in een oceaan van verdriet.

Met een reeks video’s die de intensiteit van een dramatische seizoensfinale benaderen, smeekt ze haar trouwe volgers om actie te ondernemen.

“Please donate!” smeekt ze, haar stem trilt van emotie en haar blik doordrenkt met de dringendheid van haar boodschap.

Lees ook
Man die oppas hond liet misbruiken wordt zelf ook verdacht van kindermisbruik

Maar de schijnwerpers van sociale media zijn meedogenloos en niet iedereen lijkt ontvankelijk voor de smeekbeden van een bedroefde ster.

Op platform X lijkt het alsof de oprechte tranen van Carice ontvangen worden met een golf van kritiek.

“Holy moly, dit is niet eens geloofwaardig,” luidt een reactie, een cynische opmerking over de oprechtheid van haar emoties.

Een ander voegt toe: “Het bewijs dat al die klimaatterroristen allemaal een psychische stoornis hebben, blijkt wel weer uit dit filmpje dat Carice de wereld in heeft gestuurd. Bedankt daarvoor!”

Ondanks haar goede bedoelingen lijkt het erop dat Van Houten zich bevindt in een wervelwind van controverse.

Lees ook
Drama bij kindcentrum: kindje valt in water, situatie zorgelijk

Met de woorden “Show that you care!” probeert ze een pleidooi te houden voor empathie en medemenselijkheid in een wereld die soms kil en onverschillig lijkt.

Maar de echo’s van haar woorden botsen op een muur van scepsis en ontkenning.

“Weer een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van de persoonlijkheidsstoornis van Carice van Houten, die zich al zo lang en zo pijnlijk openbaart in het openbaar.

Van Houten is een levensgevaarlijk rolmodel: ze verkoopt haar tranen als een heldendaad voor zichzelf en de wereld,” schrijft een criticus, terwijl een ander cynisch opmerkt: “Eerst keurig opgemaakt en dan jezelf huilend opnemen.

Zo zielig en onecht dit. Get a life #CariceVanHouten.”

Hieronder zijn de beelden te zien:

Wim gebruikt tandenborstel als pikant speeltje. Het ding breekt af: operatie van twee uur nodig!

Bauke Vaatstra (85), vader van vermoorde Marianne (16), overleden