in

Bruid vind geheime boodschap van overleden moeder op trouwschoenen

Een trouwdag is een hele bijzondere belevenis. Op deze dag wil je graag al jouw vrienden en familie bij je hebben om het unieke moment te vieren.

Helaas overleed deze moeder voor het huwelijk van haar dochter, maar ze wist toch een manier te vinden om bij haar te zijn op de grote dag.

Emma, uit het Engelse Leicestershire, verloofde zich in 2016. Ze hoopte vurig dat haar moeder bij de bruiloft aanwezig zou zijn.

Lees ook
Over narcisme: omgang met een narcist; van onmacht naar macht

Helaas mocht het niet zo zijn. Haar moeder was met terminale longkanker gediagnosticeerd en overleed in 2017, ruim voor de geplande trouwdag in 2019.

Toch wist haar moeder een manier te vinden om bij haar te zijn op de grote dag. Afgelopen week ontving Emma een hele bijzondere bestelling.

Haar moeder had trouwschoenen voor haar dochter gekocht met een geheime boodschap op de zolen, aldus de BBC.

„Wilde dat je een cadeau van mij kreeg op jouw trouwdag. Jouw trouwschoenen zijn mijn cadeau voor jou,” was te lezen op de zolen. „Hoop dat je een magische dag hebt. Heel veel liefde en knuffels. Mam xxxx.”

De 38-jarige bruid was overweldigd door emoties. „Ik begon te huilen… Ik was gewoon helemaal kapot. Ik kon niet ademen, ik kon niet praten,” vertelde ze de BBC. „Het is zo moeilijk geweest om de bruiloft te organiseren zonder haar, en ik had een boel tranen.”

Lees ook
Starbucks sluit alle filialen in Marokko, Gaza-boycot was genadeslag

Haar bruidegom, Richard, wist dat Emma het cadeau zou krijgen, maar dat maakte de verrassing van de ‘trouwschoenen uit de hemel’ er niet minder op.

De trouwschoenen werden special gemaakt door Amanda Weis, die door Emma’s moeder gecontacteerd werd.

Ze wist hoeveel de schoenen zouden betekenen voor de dochter en voelde zich vereert om hiervan deel uit te maken.

Amanda plaatste foto’s van de trouwschoenen op Facebook en deelde het achterliggende verhaal.

Het is een prachtig gebaar van Emma’s moeder, ontzettend lief om zo iets speciaals te doen terwijl ze ziek was. Een cadeau dat voor altijd gekoesterd zal worden!

YUM: Witte Nutella binnenkort te koop!

Moeder waarschuwt anderen nadat zoon’s tong opzwelt en blauw wordt tijdens bezoek aan oma