in

Brandweerman die werd opgeroepen voor ongeval vindt zijn ‘prachtige’ dochter dood in autowrak

Het is de ergste nachtmerrie van een hulpverlener: arriveren op de plaats van een ongeval en iemand treffen waar je van houdt.

Toch was dat de tragische situatie waarin Adrian Smith zich in bevond. De 47-jarige brandweerman werd opgeroepen na een auto-ongeluk en trof daar zijn 21-jarige dochter Ella Brooke Smith.

Volgens the Daily Mirror hadden de vader en dochter eerder die dag nog afscheid genomen, voordat Ella was vertrokken naar de kust.

Adrian was aan het werk gegaan met zijn collega’s van de brandweer, toen hij later die dag een belletje kreeg over een ongeval met meerdere auto’s waarbij brand was ontstaan.

Lees ook
Moeder en dochter geven 80.000 euro aan plastische chirurgie. Het eindresultaat is verschrikkelijk..

Bij het ongeluk, dat gebeurde in Haverfordwest, Pembrokeshire, Wales waren drie voertuigen betrokken die elkaar hadden geraakt. Toen Adrian arriveerde op de plek des onheils, besefte hij dat zijn dochter ook tot de betrokkenen behoorde.

De politie stelde dat Ella, die in opleiding was om verpleegster te worden, ter plekke overleed. Drie anderen waren ernstig gewond.

Adrian plaatste een foto op sociale media waarop hij en een hele jonge Ella dansten op een familiefeestje:

“We zijn totaal verslagen door het verlies van onze geliefde Ella. Ze was een zeer liefdevolle en zorgzame dochter, zus en kleindochter.”

Lees ook
Yvonne baalt van haar rondingen: ‘Mannen nemen me niet serieus’

“Ze was een prachtige meid die door allen gemist zal worden. We willen iedereen bedanken voor de steun in deze verschrikkelijke tijd. Het betekent veel voor de hele familie, terwijl we rouwen om Ella.”

“Nachtmerrie”
Een vriend van Ella’s familie zei: “Je kunt je niet voorstellen hoe Adrian zich moet voelen. Het is de ergste nachtmerrie voor een hulpverlener om je eigen kind als slachtoffer te treffen.”

“Ze vormen zo’n fijne familie. Ella was altijd zo levendig met haar hele toekomst nog voor zich.”

Rust in vrede, Ella. Een prachtige, jonge ziel die wreed om het leven is gekomen.

Onze gedachten gaan uit naar Adrian en de rest van Ella’s familie. Deel dit artikel als je wilt, om je respect te betuigen.

Vier weken oude baby overlijdt nadat dronken moeder op hem in slaap valt

Asielzoeker weigert woning in Leiden omdat hij één traptrede teveel moet lopen