in

Blonde spetter valt uitsluitend op rijke mannen: ‘Je moet minimaal een jacht hebben…’

We hebben allemaal andere waardes in het leven en hoe we ons leven willen spenderen. De een is bijvoorbeeld heel erg gefocust op heel veel geld verdienen terwijl de ander liever een rustig en fijn leven wil leiden met vrienden en familie bijvoorbeeld. Een feit blijft natuurlijk wel, wanneer je veel geld wil hebben, een dure auto een mooi huis en misschien zelfs een grote boot, dan moet je daar hard voor werken.

Tenminste, er zijn natuurlijk ook genoeg mensen met rijke ouders waarbij van alles aan komt waaien, dan hoef je al iets minder hard te werken. Maar er zijn ook mensen die geen rijke ouders hebben, geen loterij winnen, niet hard willen werken en tóch veel geld willen hebben. Dat zijn vaak vrouwen die vooral op rijke mannen ‘vallen’.

Lees ook
Train jouw konijn met deze prachtige hindernisbaan van de Lidl

Rijke mannen opgelet, dit is je kans!
Daar is natuurlijk niets mis mee. Rijke mannen zoeken vaak jonge knappe vrouwen en andersom vinden ze het ook geen straf om hun dinsdagochtend op een jacht ergens rondom Monaco te spenderen in plaats van bikkelen om je huur te kunnen betalen. Toch is dat leven niet voor iedereen weggelegd. Onderstaande dames lijken namelijk niet de doorsnee dames die Leonardo DiCaprio doorgaans op zijn boten uitnodigt om een rondje te gaan varen.

Lees ook
Wildpoeper doet broek naar beneden en perst een dikke drol uit

Toch zijn deze dames uitsluiten opzoek naar mannen die minstens 1 meter 95 zijn, donker, héél rijk met een jacht die hen mooie dingen cadeau doet, op vakanties meeneemt en haar huur zal betalen. Dromen zijn er natuurlijk om waar te maken, laten we hopen voor ze dat ze beide hun LeBron James kunnen vinden in het leven:

Meisje fluistert naar vrouw dat de man die bij haar is haar vader niet is, waarop de vrouw meteen ingrijpt

Vermiste man toch dood aangetroffen in Roosendaal