in

Bericht over de dood van Danielle van ‘T Schip (55) raakt heel Nederland

Daniëlle van ’t Schip heeft een indrukwekkend gedicht op Instagram gedeeld. Het gedicht gaat over het leven en de dood. ,,Sterven zal je ooit, maar vandaag kun je leven, doen, zien…”

Ondanks het feit dat Daniëlle van ’t Schip ernstig ziek is, blijft ze strijdbaar. Ze staat bekend om haar positieve instelling en hoewel dat gezien haar omstandigheden steeds moeilijker wordt, probeert ze nog altijd het beste ervan te maken.

Lees ook
Patty Brard (68) ‘Ik ben bang om lelijk oud te worden!’

‘Sterven zal je ooit’
Daniëlle heeft op Instagram een indrukwekkend gedicht gedeeld over het leven en de dood. ,,Sterven zal je ooit”, luidt het gedicht. ,,Maar vandaag, en godweet morgen, kun je leven, doen, zien. Iemand voor iemand zijn, misschien. En het verschil maken, toch, tussen onverwisselbaar uniek en om het even. Tussen dood en leven.”

Lees ook
Vermiste Jonas (27) dood gevonden

Wensen
Onlangs liet Daniëlle weten dat ze niet bang is voor de dood. Maar ze is ook absoluut niet van plan om binnenkort afscheid te nemen van het leven. Ze heeft nog ontzettend veel wensen. ,,Ik had altijd de wens om honderdacht te worden”, zei Daniëlle in gesprek met Libelle. ,,Ik wil bijvoorbeeld nog zo graag oma worden, en dan nu opeens die beperkte termijn?”

Politie vindt dode baby’s in kelder

Vrouw scheidt piepjonge kittens te snel van moeder: ‘Ogen pas enkele dagen open’