in

‘Behandel aambeien niet door bevroren frietjes in je achterste te proppen’

Dokters waarschuwen beschaamde aambeienlijders om weg te blijven van bizarre online ‘behandelingen’, inclusief bevroren aardappels in je achterste proppen.

Experts waarschuwen dat er geen enkel medisch bewijs is voor de effectiviteit van de ‘fabeltjes’ dat het zou helpen om bevroren aardappelen in de vorm van een frietje drie tot vijf keer per dag gedurende 30 seconden in je achterste te schuiven.

Lees ook
Dit nachtkastje heeft een aansluiting voor je frituur en opslag voor frikandellen!

Twijfelachtige bronnen beweren dat het lichte zuur kan helpen om de pijn en de jeuk te verlichten, terwijl de koude de bloedvezels in de gevoelige zone zou stimuleren.

Dr. Diana Gall van de online medische praktijk Doctor-4-U zei: “Aambeien zijn een irritante aandoening en patiënten zijn soms te beschaamd om medische hulp te zoeken en zoeken daarom hun toevlucht tot fabeltjes.

Lees ook
Agent heeft gehoorschade nadat vrouw hem "Ik sta al maanden droog" toeschreeuwde

Er bestaat geen medisch bewijs dat het zou helpen om bevroren aardappelen in het achterwerk te schuiven, dus ik zou iedereen willen aansporen om het zeker niet te doen.”

Vaak verdwijnen aambeien na enkele dagen uit zichzelf. Als het probleem toch aanhoudt, wordt aangeraden om een dokter te consulteren.

Hij dacht eerst dat hij gewoon verkouden was en toen viel zijn lichaam letterlijk uit elkaar

Waar blijft een scheet als je hem niet laat?