in

Beelden: Bouwvakker spotten uitkledende Juultje Tieleman door het raam!

Juultje Tieleman is voor veel lingeriemerken hét gezicht om hun nieuwe collecties te showen. Met het figuur en de gigantisch aantal volgers op Instagram weet Juultje een hoop mensen te bereiken. Mocht je niet weten wie Juultje is, ze is voornamelijk bekend geworden omdat ze het vriendinnetje van Giovanni Latooy is geweest. Mocht je Gio niet kennen, dat is een YouTuber met ruim 1.340.000 abonnees.

Juultje heeft daar behoorlijk de vruchten van weten te plukken en heeft ruim 1 miljoen volgers op Instagram. Inmiddels is de relatie tussen Gio en Juultje al lang en breed uit en Juultje timmert nu zelf flink aan de weg. Met haar deelname aan Expeditie Robinson weet nu een groot gedeelte van Nederland ook wie Juultje is. Op Instagram en YouTube deelt Juultje voornamelijk video’s en foto’s van kledingmerken, gesponsord natuurlijk. Dat ging dit keer alleen niet zonder gezien te worden door haar omgeving.

Lees ook
Man kust 2-jarig meisje en probeert haar te ontvoeren op strand in Ibiza

Juultje Tieleman op heterdaad betrapt!
De influencer mocht wat setjes van een lingeriemerk laten zien aan haar volgers. Om een beetje goed belicht te zijn besloot Juultje daarom vlakbij het raam van haar appartement te gaan staan. Echter is een raam natuurlijk doorzichtig van twéé kanten, buitenstaanders met goed zicht kunnen gewoon alles zien. Tijdens de show van Juultje voor Instagram stonden er nét wat bouwvakkers opgesteld die getrakteerd werden op een showtje van Juultje. Juultje is de preutste niet en deelt dat natuurlijk gewoon op haar eigen kanaal. De video is in het verhaal van de influencer gedeeld, achteraf heeft Juultje ook nog de volledige video geplaatst die ook wel het bekijken waard is. Hieronder de ‘blooper’, daaronder de volledige video:

Lees ook
Dan (26) wordt ‘walgelijk’ genoemd na date met ‘klein meisje'

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Verdwijning van 83-jarige vrouw na twee jaar opgelost dankzij Google Street View

Goede vriend van vermiste Sanne: ‘Ik weiger te geloven dat ze dood is’