in

Bedrijf betaalt 10.000 euro om naar 13 horrorfilms te kijken

Een financieringsmaatschappij betaalt een persoon $ 13.000 om naar 13 horrorfilms te kijken, in een poging om erachter te komen of de omvang van het budget van een film de effectiviteit ervan beïnvloedt.

FinanceBuzz
FinanceBuzz is op zoek naar iemand om een ​​horrorfilmhartslaganalist te worden. De persoon zal 13 van de engste films bekijken die ooit zijn gemaakt terwijl hij zijn hartslag bewaakt met Fitbit. Hun persbericht luidt als volg: Ter ere van het komende griezelige seizoen, willen we bij FinanceBuzz graag weten of horrorfilms met een hoog budget sterkere angsten opleveren dan die met een laag budget. Je helpt ons te ontdekken of het budget van een film al dan niet van invloed is op hoe angstaanjagend het kan zijn door een Fitbit te dragen om je hartslag te controleren terwijl je je een weg baant door de lijst met 13 films.

Lees ook
Hond uit rijdende auto gegooid in Hilversum

Films
De gekozen deelnemer moet tussen 9 en 18 januari de volgende films kijken: Saw, Amityville Horror, A Quiet Place, A Quiet Place Part 2, Candyman, Insidious, The Blair Witch Project, Sinister, Get Out, The Purge, Halloween (2018), Paranormal Activity en Annabelle.

Lees ook
Mannelijke escort vertelt over unieke job: “Ik verdien 2.000 euro met een vrijdagnacht vol seks”

Fitbit-tracker
FinanceBuzz zal de nieuwe analist een Fitbit-tracker geven, samen met $ 13.000 en een cadeaubon van $ 50 om de huurkosten van het schrikfeest te dekken. Om te solliciteren, moeten geïnteresseerden een formulier invullen en het bedrijf vertellen waarom zij de beste persoon voor de baan zijn.

Dronken moeder brengt kind midden in nacht naar school

Man (23) onder invloed denkt dat hij sigaret rookt, zuigt aan dildo in auto met hoge snelheid