in

Baby van 3 maanden doodgeschoten: vader opgepakt

In de Franse gemeente Milly-la-Forêt, zo’n 50 kilometer ten zuiden van Parijs, is gisteravond een baby van drie maanden doodgeschoten. Dat melden Franse media op basis van bronnen bij de autoriteiten. Het meisje werd thuis door zeker één kogel geraakt. De moeder van het kind raakte zwaargewond. De vader is opgepakt. Het gaat om een gemeenteraadslid dat volgens collega’s en buren “erg gereserveerd” was over zijn privéleven.

Lees ook
9-jarige jongen overleden na aanrijding

Een 54-jarige man die zich voorstelde als de vader, bracht het kind om 21.40 uur binnen in het ziekenhuis van Fontainebleau. Hij vertelde dat hij zijn dochtertje helemaal alleen thuis had aangetroffen in haar wiegje, toen hij terugkwam van een boodschap die hij van zijn vrouw had moeten doen in Parijs. Het meisje was gewond aan de borst en bloedde. Zijn vrouw zelf was nergens te bespeuren. Boven lag wel een plas bloed, wat hem naar eigen zeggen deed vermoeden dat zijn vrouw gewond was geraakt.

Lees ook
Hij leek zo'n lieve vader maar hij schudde zijn baby tot haar botten braken: ‘Huilen maakte mij machteloos’

Het meisje stierf kort na aankomst in het hospitaal.

Nadat hij het kind had afgezet, verliet de man – een gemeenteraadslid in Milly-la-Forêt – het ziekenhuis. Hij zei dat hij op zoek ging naar zijn vrouw. Volgens een bron van nieuwssite ‘BFMTV’ werd hij twee uur later opgepakt door de politie van Fontainebleau, samen met een tweede man van 67 jaar.

Peter Gillis en Wendy zijn uit elkaar, dit is er gebeurd!

Nicol Kremers laat eindelijk zien wat ze op haar achterwerk heeft getatoeëerd!