in

Arthur (18) filmt vrijpartijen van z’n moeder: “Ik zeg ook welke standjes ze moet doen en krijg 10 procent”

Andressa Urach, een voormalige Miss Bum Bum-deelneemster, en haar zoon Arthur (18) creëren content op OnlyFans. Hij filmt en zij treedt op. Tot nu toe niets nieuws. Maar als ze moeder en zoon zijn, worden de dingen al ongebruikelijker, misschien zelfs een band die te hecht is voor hun soort werk.

Arthur, die fotograaf en DJ is, neemt de video’s op terwijl zijn moeder seks heeft met verschillende acteurs. Voor zijn ‘inspanningen’ krijgt hij 10 procent van de winst van de content die zijn moeder maakt. “Ze is mijn moeder en ik heb uiteraard geen enkele lust voor haar,” zei Arthur tegen Radio Metropolitana. “Soms voel ik zelfs walging. Ik ben hier middenin geboren, ik ga hier middenin verder en dat moet je accepteren. Het maakt niet uit.”

Lees ook
Vermiste Joke Brouwer dood gevonden in water

“Voor mij is dit heel normaal”
Als alles rondom ons nog niet vreemd genoeg was, zou dit alles een herinnering moeten zijn dat het in deze grote wereld nog altijd vreemder kan. Arthur zei dat hij, naast technische producties, zijn moeder ook coachingsadvies geeft, inclusief posities om te proberen en scènes om te filmen. “Voor mij is het heel normaal, omdat je moet weten hoe je het professionele van het persoonlijke kunt scheiden,” bekende Arthur op RedeTV. “Dat is iets professioneels, we hebben een routine, we nemen verschillende scènes op, het is een hele productie.”

Lees ook
Halfnaakte man valt vrouwen lastig: "Neem mij van achteren" politie zoekt slachtoffers

“Ik zeg haar dan welk standje ze moet doen”
“Het is ons werk. In feite zeg ik tegen haar ‘doe dit standje’, of ‘we missen deze scène’, ‘we moeten de belichting verbeteren’, ik zoek naar situaties die het publiek een s*nsueel gevoel geven.” Internetgebruikers waren, misschien begrijpelijk, bot over de moeder-zoon band en hun werk. Een gebruiker schreef online: “Wat een walgelijk iets om te doen!” Een tweede voegde eraan toe: “Hoe kan het normaal zijn voor een zoon om dat te zien? Wat een verloren wereld.” En een derde schreef: “Ik heb medelijden met die familie, moge God ze naar een beter pad leiden.

Nederlands gezin omgekomen bij bergwandeling in Zwitserland

Leerling (15) op intensieve na uit de hand gelopen TikTok wurgspel