in

Ana verdient bakken geld aan oorverdovend gesnurk vriend: ‘Kan ik jaar van leven’

Een bedpartner die snurkt, is zowat het vervelendste wat er is. Maar blijkbaar kan je er ook rijk mee worden.

Dat ontdekte Ana Malfair (26) toen ze met haar vriend ging samenwonen. Ze postte de opnames van zijn gesnurk online. En daar kon ze een mooi zakcentje mee verdienen.

Ana had al gemerkt dat haar partner luidruchtig snurkte. Maar toen ze gingen samenwonen werd het pas echt problematisch.

Lees ook
Adam (29) moet rondkomen van slechts 25 euro per maand: Kind huilt van honger

De jongedame moest iedere nacht aanhoren hoe haar vriend hele bomen omzaagde. Ze had slapeloze nachten, maar haar vriend had daar geen oren naar. Volgens hem viel het allemaal wel mee.

De vrouw besloot om haar gelijk te bewijzen en begon haar vriend ’s nachts te filmen. Op die manier kon vriend Louis zelf horen wat voor lawaai hij veroorzaakte.

Toen hij zijn kabaal hoorde, moest hij hartelijk lachen. “Dus ik bleef het gesnurk voor hem opnemen om samen te kunnen lachen.”

Op zeker ogenblik had ze zoveel materiaal, dat ze vond dat ze daarmee toch iets moest doen. En bleek dat ze er nog iets mee kon verdienen ook.

Iemand die ’s nachts niet goed kan slapen, heeft meer tijd dan genoeg om over van alles en nog wat na te denken. Zo kwam Ana tot een briljant idee.

Lees ook
Vrouw wordt twee keer zwanger in drie weken tijd

Ana gooide het gesnurk van haar vriend op SpotIfy. En dat werd algauw een gigantisch succes. Enkele vrienden mixten het gesnurk tot een muzikaal deuntje en het ging algauw viraal.

Onder de naam Snorring Machine zette ze alles op Spotify. Momenteel heeft ze ongeveer 20.000 luisteraars.

Spotify betaalt haar nu omdat ze zoveel luisteraars heeft. In een TikTok video laat ze zien dat 1.000 luisteraars haar 30 dollar opleveren.

Dat maal 20 en nog eens 12 kom je uit op 7.200 euro. Daar kan je ieder jaar toch lekker van op vakantie gaan.

Mees (12) verongelukte op weg naar school

Monique Westenberg heeft het ontzettend zwaar: ‘Mijn hart zal weer breken’