in

Amalia en Boris samen gespot in Nederland: ‘Romantische vonk’

Er gaan al lange tijd geruchten dat prinses Amalia verliefd is op de Bulgaarse Boris, maar onlangs zijn ze ook samen gespot. ,,Er was duidelijk een romantische klik”, vertelt een bron aan Juicechannel.

Amalia en Boris zouden al een tijdje samen zijn, maar ze zijn nog niet eerder samen gespot in Nederland. Tot nu, beweert Juicechannel. ,,Op 6 juni zijn Amalia en Boris namelijk door een bron samen gespot in Nederland!”, schrijft het kanaal op Instagram. ,,Onze bron wist nog niets van de geruchten over de relatie van Amalia, maar vond het opvallend om haar samen met een jongen te zien.”

Lees ook
Zien: Kim Feenstra showt haar bloedhete vakantiefoto’s in bikini!

‘Romantische klik’
Amalia en Boris zouden er verliefd uit hebben gezien. ,,Er was volgens onze bron duidelijk een romantische klik tussen de twee. Na wat research kwam onze bron erachter dat de jongen waar Amalia mee was prins Boris is. De geruchten die dus even gaan, blijken dus te kloppen.”

Lees ook
Wetenschap: luie mensen vaker slim, succesvol en betere werknemers

Boris studeerde aan de prestigieuze University of The Arts London en na zijn studie vertrok hij naar Madrid, waar de vonk tussen hem en Amalia oversloeg. Over de relatie van Amalia en Boris is maar weinig bekend.

Peter Gillis komt opnieuw met update en plaatst hartverscheurende foto van Mark Gillis!

Politiehond grijpt inbreker die zich verstopt in douchecabine