in

Als-ie té groot is: ‘Liefde overwint alles, dacht ik. Zelfs een jongeheer zo groot als een kinderarmpje’

Het is de vraag waarover we eigenlijk nooit uitgepraat raken: does size matter? Voor Fenna (27) is het antwoord ­duidelijk.

De enorme jongeheer van haar vriend trekt een flinke wissel op hun s*ksleven. En hun relatie.

‘Toen ik nog studeerde en volop aan het scharrelen was, gingen de gesprekken met mijn vriendinnen vaak over het formaat dat ons snoepje van de dag – of week – in zijn broek verborg.

Hoe groter, hoe beter was zo ongeveer het geldende motto. Als ik nu terugdenk aan die gesprekken, lach ik vaak wat schamper in mezelf.

Be careful what you wish for. Zo zeggen ze dat toch? Het is bijna komisch als ik denk hoe volgens de algemene opinie een grote jongeheer gelijkstaat aan goede s*ks.

Want dat dat niet per se zo is, daar ben ik wel achter. De gesprekken met mijn vriendinnen zijn inmiddels ook veranderd.

In plaats van opscheppen over het formaat van ‘kleine Sjors’ – die dus helemaal niet zo klein is – ben ik meer aan het klagen over hoe moeilijk het is om de zin in s*ks vast te houden, zelfs al ben ik smoorverliefd en zijn we pas een klein jaar samen. Normaal doe je het dan nog als konijnen, maar in ons geval zijn dat konijnen in een winterslaap.’

Bloedbad
‘Toen ik Sjors leerde kennen en we na een paar dates in bed belandden, wist ik niet wat ik zag. Hij had me wel een beetje voorbereid, daar niet van.

We hadden al wat s*xy gesprekjes gevoerd via de app waarop hij hintte op het formaat van zijn gereedschap.

En tijdens het uitgaan kwam hij een keer terug van het toilet en vertelde dat de man die naast hem stond te plassen een blik op zijn jongeheer wierp en droog opmerkte: ‘Zo, jij hebt een leuke.’

Dat ik niet met Pinkeltje te maken had, was dus wel duidelijk. Maar hoe serieus moet je zoiets nemen?

Ik dacht dat hij gewoon indruk wilde maken. Hij zou niet de eerste man zijn die opschepte over het formaat van zijn apparaat.

Toen we voor het eerst intiem werden en hij me verkende met z’n vingers, zei hij: ‘Wow, je bent zo strak.

Ik weet niet of we wel s*ks kunnen hebben zonder dat ik je in tweeën splijt’. Ik rolde met mijn ogen, maar toen hij zijn broek uittrok, was me meteen duidelijk dat hij niets te veel had gezegd.

Maar ik was aangeschoten, overmoedig en dacht dat ik hem wel kon hebben. Dat leek ook echt zo.

Natuurlijk voelde ik direct dat ik niet te maken had met een regulier maatje M of L, maar omdat je – hoe zal ik dit eens netjes uitdrukken – irrigatiesysteem nu eenmaal op volle toeren werkt bij zo’n eerste keer, en ik best een hoge pijngrens heb, was het niet echt een struikelblok.

Lees ook
Kirstine loopt en leeft als een echte paard

Onze s*ks was misschien een beetje pijnlijk, maar dat maakte het ook wel net dat tikje geiler en overweldigend.

Toen Sjors na de s*ks opstond om te plassen en onderweg naar de badkamer het licht aan deed, zag ik dat mijn bed was veranderd in een scène uit The shining.

Je weet wel, waarbij er een rivier van bloed uit de lift de gang in stroomt. Het stomme was dat ik me nog geneerde ook.

Dit was onze eerste keer en ik vond Sjors echt leuk. Het was vast het gebrek aan voorspel geweest, redeneerde ik. De volgende keer moesten we gewoon wat rustiger aan doen.

Ik trok snel het overtrek van mijn dekbed en knipte het licht weer uit. Na Sjors ging ik ook plassen en hield ik een koude doek tegen mijn getergde vagina.

Daarna kroop ik weer tevreden naast mijn verovering. Liefde overwint alles, dacht ik. Zelfs een jongeheer zo groot als een kinderarmpje en zo dik als blikje cola.

De volgende dag meldde ik voorzichtig dat Sjors inderdaad erg ruim bedeeld was. Hij begon helemaal te glimmen.

Aandoenlijk vond ik dat. Een man kan nog zo veel hebben bereikt in het leven, het valt allemaal in het niet bij een compliment over z’n jongeheer.

Daarom moesten we de volgende keer wel iets meer de tijd nemen voor de daadwerkelijke daad, zei ik. Zodat ik meer zou zijn voorbereid ben op zijn formaat.

Sjors beloofde niet meer zo overenthousiast te werk te gaan. Maar de keren daarop voelden steeds opnieuw alsof ik mijn maagdelijkheid verloor.

En was dat de eerste nog wel geil, om nu een soort ‘ontmaagdings Groundhog Day’ door te maken elke keer als we het deden… liever niet. Dat ik nu wist wat ik kon verwachten, hielp ook niet mee; ik verkrampte nog meer.’

Supersize
‘Orale s*ks was ook een ding. Ik kwijlde zijn piemel letterlijk helemaal onder en had minstens vijf keer een kokhalsreflex, waardoor ik tussendoor steeds moest stoppen en het alleen maar langer duurde voor hij klaarkwam.

Een gemiddelde piemel kun je helemaal in je mond steken en dan duurt het meestal niet langer dan vijf minuten. Ik hou van pijpen, vind het fijn om mijn partner te verwennen en te zien hoe hij geniet.

Ik kan dat dus best een tijdje volhouden, maar niet als ik me voortdurend moet concentreren op: niet over mijn nek gaan en kunnen ademen.

Het was hoog­zomer en het zweet gutste van mijn lijf, dus uiteindelijk zei ik zo s*xy mogelijk dat ik wilde dat hij in me zou komen.

Zo kwam hij altijd, maar ik had meer het gevoel dat ik door een truck werd overreden. En dan heb ik het alleen nog maar over de missionarishouding; op zijn hondjes of ik bovenop is niet te doen.

Niet dat Sjors een ongevoelige minnaar is. Hij doet echt zijn best, anders was ik al lang bij hem weggeweest. En natuurlijk heeft hij veel meer te bieden dan een veel te grote jongeheer.

Hij is lief, slim en heeft een fantastisch gevoel voor zwarte humor. Maar we jagen er bijna elke twee weken wel een fles glijmiddel doorheen om de zaken wat soepeler te laten verlopen en nog steeds voel ik me vaak alsof ik niet ben opgewassen tegen al zijn mannelijke glorie.

Lees ook
Veel kritiek op gedeelde foto van Rachel Hazes: ‘Je bh is veel te klein!’

Hoe lief en subtiel ik dat ook probeer te brengen, ik merk dat Sjors gefrustreerd raakt. Dat begrijp ik, voor hem is zijn s*ksleven ook niet bevredigend op deze manier.

Hij doet alles om me te plezieren, is magisch met zijn mond en zorgt altijd dat ik als eerste klaarkom.

Maar als hij aan de beurt is hoort hij alleen maar ‘au!’ en ‘niet te diep!’ en ‘stop!’ Het lijkt me ook frustrerend voor een man om zichzelf nooit eens te kunnen verliezen tijdens de s*ks, maar voortdurend alert te zijn of hij niet te diep stoot. Ik weet dat veel mannen in de hitte van het moment hun eigen naam niet eens meer weten, maar Sjors moet altijd aan de s*ksuele etiquette denken.

Ik ben heus wel wat gewend, maar als ik het voor het kiezen had, zou ik dit supersize menu liever overslaan.’

Hulpstukken
‘Ondertussen is het een issue geworden in onze relatie. Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben voor wie hij te veel is, maar volgens Sjors aanbad zijn vorige vriendin zijn jongeheer zo ongeveer.

‘Vond ze het fijn om te strompelen na de s*ks?’ sneerde ik toen hij er weer eens over begon. Afijn, het wordt er niet gezelliger op.

Dáárvoor had hij een vriendinnetje dat blijkbaar wel wat moeite had met zijn formaat, maar niet zoveel als ik.

Zij was tevreden als hij gewoon rustig aan deed, en ook op z’n hondjes was geen probleem. Iets wat ik na diverse traumatische pogingen niet eens meer aandurf…

Het onderwerp is ondertussen zo beladen dat ik er bijna niet meer over durf te beginnen en het ook zijn weerslag heeft op ons libido.

Dit soort problemen is gewoon niet geil. Niet voor mij, maar ook niet voor hem. We doen natuurlijk nog wel dingen, zoals onszelf bevredigen terwijl we samen in bed liggen, en we gebruiken verschillende toys.

Zo proberen we het toch een beetje leuk te houden. Toen ik me weer eens schuldig voelde, heb ik zelfs een fleshlight voor Sjors aangeschaft.

Dat is een nepvagina in de vorm van een zaklantaarn. Gelukkig kon hij er om lachen. We hebben haar Latoya Destroya gedoopt en hoewel het onwennig was, voelde ik ergens ook medelijden en schuldgevoel toen ik zag hoe hij onbezorgd los kon gaan.

Speeltjes zijn misschien een leuke toevoeging, maar geen echte oplossing voor ons probleem. Dus gaan we binnenkort een s*ksuoloog bezoeken.

Hopelijk kan die ons tips geven om met dit probleem in onze relatie om te gaan op een manier die voor ons beiden bevredigend is, in meerdere opzichten.

Ik ben vastberaden om hier samen uit te komen, want er is meer wat ons bindt dan wat ons uit elkaar drijft.

Hij is echt mijn grote liefde. Al had hij beter een iets kleinere liefde kunnen zijn. Niet veel. Gewoon een centimeter of tien.’ •

Minuscule zeediertjes knabbelen aan benen Sam op strand – Kijk ook uit!

Bewezen: Vrouwen hebben meer slaap nodig omdat hun brein harder werkt