in

9 gevaarlijke tattoos waardoor je in de problemen kunt raken omdat je de betekenis niet weet

We houden met z’n allen steeds meer van tatoeages. De lichaamsversiering maakt het lichaam volgens velen af en is ook een betekenis voor hen als persoon.

Het hebben van een tatoeage kan heel veel verschillende betekenissen hebben. Bij de één is het een herinnering aan iemand, bij de ander is het een grapje omdat het het resultaat is van een dronken nacht en weer bij de ander heeft het een criminele betekenis.

We vinden tegenwoordig ook alle soorten mooi en houden een beetje van het leven met een rauw randje, zo houden we steeds meer van tatoeages op de handen, de nek en zelfs in het gezicht.

Of tatoeages die we zien bij criminelen worden verheerlijkt en nagedaan omdat het je wat stoerder zou kunnen maken.

Door dat laatste kun je echter in de problemen raken als je wordt gezien met je tatoeage omdat je een tatoeage kunt hebben die eigenlijk een heftige daad (zoals moord) of een heftige mening uitbeeldt.

We hebben de betekenissen per populaire tatoeage onder elkaar gezet

Het Traantje

Deze traan betekent in de criminele wereld dat je iemand hebt vermoord of een poging daartoe hebt gedaan.

Lees ook
Man laat zichzelf arresteren om te ontsnappen aan huisarrest bij zijn vrouw

Veel mensen laten hem vaak ook zetten als ze iemand zijn verloren of voor de lol. En dit is gevaarlijk omdat je in de criminele wereld elke tatoeage moet “verdienen”.

De Buddha

In de boeddhistische landen worden tatoeages van boeddhisten als Godslastering gezien, daarom belanden toeristen in dit soort landen vaak op het politiebureau.

Yakuza

Deze tatoeage is het symbool van een van de meest gevaarlijke en meest bloeddorstige criminele organisaties van Japan.

Dit is hun teken dus deze kun je beter niet op je lichaam plaatsen, hoe mooi deze ook is. Veel mensen die deze tatoeage hebben en niet tot de Yakuza behoren komen vaak in de problemen.

Klavertje vier

Tegenwoordig houden we van kleine leuke tatoeages met een schattige betekenis, waaronder het klaverrijke vier met 4 blaadjes voor geluk.

Sommigen wijken daar echter vanaf en plaatsen maar 3 blaadjes, alleen is dit nu net het teken van een zware criminele bende uit Ierland. Met hen wil je niet spotten, dus beter om hier niet al te veel mee te pronken als je daar bent

Prikkeldraad

Prikkeldraad ziet er heel erg stoer uit maar heeft een heftige betekenis, waar je beter niet mee kunt spotten. Elke knoop staat voor een jaar in de gevangenis doordat je een misdrijf hebt gepleegd.

Lees ook
De 20-jarige Adrienne is dolgelukkig met haar 63-jarige man - We checken elke dag de bankrekening

Dit wordt gezien als zware jaren en daar kun je beter niet mee spotten door zelf een tattoo met prikkeldraad zonder deze betekenis te nemen

Leeuw

Veel mensen nemen een leeuw omdat het staat voor kracht en het straalt macht uit. In de criminele wereld betekent het echter dat je een agressief persoon bent en bereid bent om alles te doen voor een misdrijf en geen grenzen kent. Het is dus misschien handig om op te letten waar je komt als je deze tatoeage hebt.

Kruis op het hart

Dit is één van de gevaarlijkste tatoeages die je kunt hebben in Rusland. De allerzwaarste criminelen die vaak voor het leven veroordeeld zijn hebben deze tatoeage en als ze zien dat iemand deze voor de lol heeft, kunnen zij worden beschuldigd voor liegen en dan heb je een groot probleem binnen de Russische criminele wereld..

Spinnenweb

Een spinnenweb is een hele algemeen bekende tatoeage onder criminelen die een paar heftige jaren laten zien.

Het betekent dat mensen veroordeeld zijn en dat ze zware drugsverslaving hebben gehad. Elke ring staat symbool voor 1 heel zwaar jaar.

Mensen herkennen elkaar onderling met deze tatoeage als zijnde “onze mensen” en zullen heel beledigd zijn als je deze tatoeage voor de lol hebt omdat je niet hebt meegemaakt hoe zwaar het leven kan zijn door in het verkeerde milieu te belanden.

Artsen weigerden Sarah’s gezicht aan te raken – dus nam ze het heft in eigen hand

Na 19 jaar huwelijk ontdekte Jan dat zijn vrouw vroeger een man was