in

33-jarige Brittney: “Ik zet al mijn tatoeages zelf en bespaar tienduizenden euro’s”

Brittney Draper, een 33-jarige moeder, heeft meer dan 600 uur doorgebracht onder de naald sinds ze op 18-jarige leeftijd haar eerste tatoeage kreeg. Ze zegt geen spijt te hebben van haar keuze om bijna haar hele lichaam te bedekken met tatoeages.

Sterker nog, de moeder uit Canada heeft naar schatting €85.000 bespaard door het merendeel van de tatoeages zelf te zetten. Brittney kreeg haar eerste tatoeage, een afbeelding van het South Park-personage Kenny, op haar 18e. Pas 12 jaar later besloot ze om meer tatoeages te nemen, en nu is 90% van haar lichaam bedekt met inkt.

Lees ook
Ernstig zieke dochter van Willeke Alberti in zware tijden: luiers en slechts 3 haren

De inspiratie hiervoor kwam nadat ze ontdekte dat ze connecties had met inheemse volkeren.

De moeder van vier heeft nu een verscheidenheid aan ontwerpen, waaronder tribal, dieren, bloemen en zelfs blackout stukken op haar linkerbeen en arm.

Slechts een klein deel van haar onderrug is niet getatoeëerd, simpelweg omdat ze daar zelf niet bij kan, meldt tabloid DS.

Lees ook
Dutje op straat gaat mis: man tussen matrassen belandt in knijper vuilniswagen

Brittney, die zelf een tattooshop runt, zegt dat het proces voor haar niet pijnlijk is, maar dat de genezing soms wel zeer doet. Desondanks is ze trots op haar lichaam en heeft ze er weer van leren houden dankzij haar tatoeages.

“Voor mij is het een manier om mezelf uit te drukken en mezelf te zijn. Ik heb geen spijt en ik ben van plan om door te gaan totdat er geen plekje huid meer over is,” aldus Draper.

Liam (12) verliest strijd tegen kanker: “Hij huilde, want hij wist wat er zou volgen”

Asielzoeker stopt gras in mond vrouw en vergrijpt zich aan haar