in

30 mensen gaan op de vuist bij ruzie om zak chips

Elk kind heeft wel eens ruzie gemaakt met vrienden of broers en zussen over wie het laatste chipje uit de zak krijgt.

In Duitsland ontstond er tijdens zo’n discussie een kleine oorlog, waarbij meerdere gewonden vielen.

Oh oh oh, die oosterburen van ons ook. Afgelopen maandag gingen ze weer net iets te ver: een groep van vier Duitse meisjes had wat moeite met het concept ‘eerlijk delen’.

Lees ook
Shanon gaat regelmatig naar het tankstation, maar niet om te tanken maar om te drinken

Hoe ze het ook probeerden, ze slaagden er niet in om een zak chips in vieren op te splitsen. Van het één kwam het ander en uiteindelijk raakten de kinderen met elkaar in gevecht.

Een volwassen oplossing
Gelukkig waren daar twee volwassenen om de situatie af te koelen. Althans, dat zou je verwachten, maar in Bielefeld ging het er net even iets anders aan toe.

Ook de papa’s en mama’s konden het niet eens worden over de verdeling van de chips en het duurde niet lang voordat de volwassenen zelf met elkaar op de vuist gingen.

Lees ook
Goede vriend van vermiste Sanne: ‘Ik weiger te geloven dat ze dood is’

Knokpartij
Bezorgde buitenstaanders pakten snel de hoorn om een telefoontje te plegen met de politie. Die moesten massaal uitrukken om een einde te maken aan de knokpartij, want er waren er al zo’n 20 tot 30 mensen met elkaar aan het matten.

Uiteindelijk wisten de agenten iedereen te kalmeren, maar niet alle vechtersbazen kwamen zonder blauwe plekken weg. In totaal raakten er tien mensen gewond bij de vechtpartij.

Man laat zichzelf arresteren om te ontsnappen aan huisarrest bij zijn vrouw

28-jarige Damien kan geen werk vinden: weigert luier in te ruilen voor broek