in

Roltrap draait door: 3 kinderen raken tenen kwijt

Het is de nachtmerrie van elke ouder. Je kind komt vast te zitten in een roltrap. De 32-jarige Sandra Van der Schaaf-Manders uit Veldhoven stond bijna twee weken geleden met twee van haar drie kinderen op de roltrap in het CityCentrum in Veldhoven toen haar jongste ineens ‘auw auw’ riep. ,,Toen ik naar beneden keek, zag ik dat haar voetje helemaal vastzat.”

Lees ook
"Mijn vriend mag regelmatig van bil gaan met mijn vriendinnen"

Sandra en haar man Deca hadden er vrijdag samen met hun drie dochters Elise (5), Axelle (4) en Pauline (3) een dagje winkelen opzitten. Toen ze wilden vertrekken namen ze de roltrap. Toen haar Dochter ‘mama help’ schreeuwde wist Sandra hoe laat het was. Haar dochter raakte zwaargewond. Brandweerlieden schoten te hulp om het slachtoffertje te bevrijden.

Lees ook
Nicol Kremers laat eindelijk zien wat ze op haar achterwerk heeft getatoeëerd!

Op de foto hierboven is de schade te zien. Het flink beschadigde schoentje van de dochter van Sandra Van der Schaaf-Manders laat wederom zien hoe gevaarlijk een roltrap kan zijn.

Jaarlijks belanden 500 a 600 mensen in het ziekenhuis na een ongeval op een roltrap. Het aantal mensen dat jaarlijks gewond raakt op een roltrap is vele malen hoger. De meeste mensen bezoeken na een ongeval immers een huisarts. Uit onderzoek blijkt dat slechts 1 op de 10 Nederlanders een roltrap gevaarlijk vindt.

Hans (71) stort 27.000 euro naar zijn Aziatische internetliefje en wordt geblokkeerd

Fietser (55) mishandeld, beroofd en in water geduwd