in

2 vrouwen opgepakt na overgooien met baby in bar

In Florida zijn twee vrouwen opgepakt omdat ze in beschonken toestand in een bar hebben overgegooid met een baby.

Het gaat hier om de 20-jarige Sierrah Newell en de 19-jarige Brianna Lafoe. De twee jongedames worden beschuldigd van kindermishandeling. De baby zou mogelijk zijn arm hebben gebroken. Dat meldt FOX 35 Orlando.

Het gebeurde kort na middernacht in Coyote Ugly Saloon aan Seabreeze Boulevard. De politie verklaart dat ze meldingen kregen over twee vrouwen die op 1 meter en 20 centimeter afstand van elkaar met een baby aan het gooien waren. Ook zouden ze het kind ondersteboven naar elkaar toe werpen. Newell liep tijdens het bizarre incident op krukken, waarmee ze omstanders bedreigde. Ze dreigde om met haar krukken te gaan slaan.

Lees ook
Zwaargewonde Shanty doet vlak voor gewelddadige dood behoefte op emmer

Er was één getuige die het hele gebeuren op film vastlegde. De 19-jarige Lafoe zou toen geprobeerd hebben haar een klap te verkopen. Vervolgens zou ze de zuigeling op de kop hebben vastgepakt bij de enkels. Ook beweert de getuige dat de dame haar probeerde te slaan met de kruk van Newell.

Beton
De politie heeft na de arrestatie de beelden van de getuige bekeken. Ze zagen dat Sierrah op de grond zat. Brianna stond vervolgens op en begon de baby agressief op en neer te bewegen.

Lees ook
Buschauffeur bedreigd en bus geplunderd door asielzoekers

Verder zou Lafoe het kindje ondersteboven bij zijn enkels hard over het beton hebben geschud. Ook sloeg ze opzettelijk de filmende getuige met open hand, volgens de politie.

De beveiligingscamera van Crazy John’s Recreational Cannabis, de winkel naast de bar, heeft het incident vastgelegd. Manager Shawn Knapp vertelt tegenover de nieuwszender dat je hart breekt als je een kleintje zoiets ziet meemaken.

Knapp laat weten dat het niet is geëscaleerd omdat omstanders ingrepen om het kindje te helpen. Hij vindt dan ook dat we dit soort mensen in alle gemeenschappen nodig hebben: “We hebben mensen nodig die op elkaar letten, ongeacht hun leeftijd,” besluit hij.

Vrouw scheidt piepjonge kittens te snel van moeder: ‘Ogen pas enkele dagen open’

Man die kapsalon jat van 15-jarige meisje wordt ongelooflijk hard aangepakt!