in

15-jarige jongen misbruikt door masseur

De Thaise masseur S.N. (45) uit Breda moet een half jaar de cel in, omdat hij een 15-jarige jongen heeft laten klaarkomen tijdens een massage. Dat heeft de rechtbank in Breda donderdag geoordeeld. Ook krijgt hij twee maanden voorwaardelijke celstraf als hij nog eens in de fout gaat en een beroepsverbod van twee jaar.

In november 2020 ging de 15-jarige jongen samen met zijn moeder naar de Thaise salon in Oosterhout voor een massage. Zijn moeder wachtte op hem, terwijl hij met de masseur naar de massageruimte ging.

Een half uur verliep de massage normaal, maar toen ging de Thaise masseur hoog in de liezen en op de rand van de onderbroek masseren. Toen hij de penis van de jongen masseerde, vroeg hij of die dit lekker vond.

Lees ook
Man slaat eigen vrouw met kapot glas in Waalwijk

Durfde niets te zeggen
Toen de jongen ja zei, deed de masseur de onderbroek naar beneden en nam zijn penis in zijn mond. Binnen 15 seconden kwam de jongen klaar en ging de massage nog even verder. Wat de masseur blijkbaar niet gemerkt had, was dat de jongen verkrampte toen de man intiem werd en niets durfde te zeggen.

De moeder merkte meteen dat er iets aan de hand was, toen hij weer terugkwam. Hij was onbeleefd tegen de masseur, had zijn capuchon op en was nukkig. Al snel vertelde hij wat er was gebeurd en werd de politie gebeld.

Lees ook
Jongen (9) raakt zwaargewond door spelen met vuurwerk in speeltuin Oss

Uit onderzoek bleek dat er DNA van de masseur op de penis van de jongen zat. Maar de masseur ontkende dat hij aan de penis van de jongen heeft gezeten.

‘Vreselijke ervaring’
Volgens de officier van justitie moet het een vreselijke ervaring zijn geweest voor de 15-jarige jongen. Hij bevroor in zo’n gênante situatie, maar zijn lichaam reageerde toch op de aanrakingen van de masseur, zo redeneerde zij tijdens de zitting, twee weken geleden. De jongen hoorde de masseur ook slikken. De rechtbank nam het de masseur kwalijk dat hij alles heeft ontkend en geen enkele blijk gaf van schuld.

De masseur werkte maar kort bij de massagesalon in Oosterhout als invalkracht. Inmiddels werkt hij bij een sushirestaurant. Gedurende de proeftijd van twee jaar mag hij van de rechtbank ook niet meer werken als masseur.

Maand na vermissing Yoran (16): nieuwe zoekactie leverde weer niets op

Dochter zwanger van eigen vader